algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

Els Reis congreguen més de 8.000 persones

El festival «Los espléndidos Reyes Magos de Última Hora», tot un èxit de participació

Una vegada més els Reis Màgics del diari Ultima Hora varen ser esplèndids i arribaren ben carregats.
Més de vuit mil persones assistiren al festival organitzat al Poble Espanyol. La jornada va començar a les 10 del matí amb les intervencions de xeremiers, camallargs, la banda de cornetes i tambors groc i verd i diversos mims i pallassos, que engrescaren menuts i grans des del primer moment.

Com ja està sent habitual, la gala es va dividir entre diversos escenaris de l'indret. Al Foro Romà els més joves varen trobar el seu espai i gaudiren de les actuacions de Rafa Ferrà, Quo Vadis i Fora des Sembrat.

Bastant més eclèctiques i variades varen ser les actuacions que varen tenir com a principal escenari les termes del Poble Espanyol. En aquest recinte els assistents varen poder gaudir de l'art d'Isabel de Palma, Saltimbanco, Jeff and Shanty, la família Laner i González i Cucorba, que va fer riure els assistents amb les seves cançons i jocs.

Sens dubte, però, el Teatre Romà va ser el lloc on es dipositaren més il·lusions. Abans del gran sorteig i entrega de premis també hi va haver actuacions musicals. Va obrir plaça el grup Oxalis, per cedir ràpidament el seu lloc a l'Orquestra Rodamons. Mentre el temps per a la celebració del sorteig s'escurçava de cada vegada més, el cantautor Llorenç Santamaria s'encarregava de fer que a ningú no se'l menjassin els nervis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.