cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'Associació de Festivals de Cine, un projecte menorquí fet realitat

El mes de febrer es presentarà l'Associació Nacional de Festivals de Cine (ANFEC), un projecte nascut en el I Festival de Cinema de Menorca i que es va consolidar després de l'Assemblea Extraordinària celebrada en la X Setmana de Cine Espanyol d'Aguilar de Campoo. Abans i durant el desenvolupament del Festival de Palència se signa un document fundacional amb representants dels Festivals de Palència, Medina del Campo, Menorca i Aguilar de Campoo.

El comitè fundacional en nomena com a representant Rafael A.G. Loza, que és l'encarregat de posar en marxa tot el procés administratiu per al registre d'aquesta associació. Altres membres dels Comitè de Direcció són Ramón Margareto, Emiliano Allende i Jorge Sanz.

L'ANFEC neix davant la necessitat que petits i mitjancers festivals, setmanes o mestres de cinema (gairebé vuitanta censats en tot l'Estat espanyol, presenten un front comú davant l'Administració i organismes internacionals com la Comissió Europea o la Unesco per defensar els seus interessos davant la «clara situació de tracte discriminatori que aquests pateixen respecte d'altres esdeveniments de caire cinematogràfic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.