algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Gerard Quintana i Jordi Batiste presenten dissabte «Els miralls de Dylan»

El saló del Museu de can Planes de sa Pobla acollirà el concert de presentació

Gerard Quintana. Jordi Batiste. Bob Dylan. Tres protagonistes. Dos en cos. Un en ànima. Tots tres a sa Pobla dissabte a vespre. En un concert presentació d'un treball especial, Els miralls de Dylan, un homenatge sentit d'aquests dos músics catalans a l'home que va saber escoltar allò que deia el vent. L'espectacle, patrocinat per l'Ajuntament de sa Pobla, serà d'entrada lliure.

Jordi Batiste i Gerard Quintana representen dues generacions cabdals per a la música. En Jordi Batiste amb el duo Ia i Batiste i Gerard Quintana amb els Sopa de Cabra. Aquests dos músics tan diferents tenen, però, una passió comuna: Bob Dylan. «Les cançons essencials de Dylan, traduïdes al català, o d'altres cantades en anglès, aniran sonant amb les veus dels dos músics com un tribut al messies de la generació perduda o potser com un clam, encara de revolta inconformista», expliquen els responsables de l'espectacle, que s'ha vist a diversos espais del Principat.

Jordi Batiste havia cantant Dylan en català l'any 61, quan formava part dels Tres Tambors. Pel líder dels Sopa, formació amb vuit discs en el mercat, l'admiració per Dylan és una simple conseqüència. «Al cap dels dos ens interessa el que Dylan fa amb la seva vida, la seva obra l'ha traspassat i això és el que aconsegueixen els genis, que les seves cançons siguin de tothom, que el temps s'aturi en escoltar-les i que puguin tocar la fibra de gent de molt diversos llocs», explicà Quintana durant la presentació del projecte a l'Espai de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.