algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

Totes les armes en joc per evitar que els nins participin en les guerres

L'objectiu és aconseguir lleis que impedeixin la participació dels menors de 18 anys en els conflictes armats i informar i conscienciar la societat del fet que en aquests moments hi ha 200.00 soldats menors d'edat, que dos milions de nins han mort en els darrers 20 anys víctimes dels conflictes. «La guerra no és un joc de nins». Amb aquest títol arriba a Balears una exposició itinerant organitzada per la Creu Roja i amb la col·laboració d'assegurances Genesis.

L'exposició abraça un total de 53 imatges captades per 39 fotògrafs del Moviment Internacional de Creu Roja i Mitja Lluna on apareixen menors que formen part de l'exèrcit, ferits de guerra, detinguts o refugiats.

En el marc d'aquesta campanya s'ha elaborat un decàleg perquè les institucions públiques i privades l'aprovin i que compté, entre altres, la defensa del principi de no reclutament i la no participació dels menors d'edat en els conflictes i donar suport a la creació d'un Tribunal Penal Internacional que jutgi les violacions dels drets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.