algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Fiol i Blai Bonet, els dos autors que més han venut a l'Espai Mallorca

Els responsables del centre estan satisfets per l'afluència de públic

98154
Munar i Pujals visitaren el centre el dia de la inauguració.

Ja hi ha els noms dels triomfadors. Des de la inauguració de l'Espai Mallorca el passat 25 de setembre l'equip gestor del centre ha anat elaborant un registre de les activitats que més gent han duit al centre i els productes culturals més venuts.

Pel que fa als llibres, dos escriptors s'han col·locat al capdavant de les llistes dels més venuts del centre: Bartomeu Fiol i Blai Bonet. Fiol ha aconseguit importants vendes dels llibres Cave carmina cape canes; Camp Rodó i Catàleg de Matèries, mentre que les obres més venudes de Bonet han estat El jove i L'evangeli segons un de tants.

Segons va explicar a Diari de Balears Elisenda Mercè «hi ha altres texts que també es venen be, com pugui ser Viatge a Orient de Maria Antònia Salvà, tot el que fa referència a Villalonga, les obres de Rosselló-Pòrcel, Marià Villangómez, o el llibre Balada de Guillem d'Efak. Pel que fa a la temàtica també s'ha de destacar molt especialment els llibres que fan referència a la cultura popular i essencialment els de les rondalles; la col·lecció Sa Foradada d'Olañeta i tots aquells texts referits a la coneixença del territori; els estudis locals editats pels ajuntaments i els llibres de cuina i de xuetes».

Pel que fa als actes culturals, Mercè va dir que «hem de tenir en compte que a Barcelona la competència és molt forta, per això estam molt contents dels resultats i de l'afluència de públic i de la repercussió d'aquests actes en la premsa i els medis audiovisuals, ja que aquest fet contribueix a la promoció de l'Espai».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.