cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

Comiat a un any ben rosa

A punt d'acabar l'any, el balanç de les revistes del cor confirma que ha estat un any ben rosa. Hi ha hagut moltes de notícies: alegries, penes, idil·lis, ruptures, naixements i sobretot noces. Els reis d'Espanya han estat avis per primer cop i aquesta setmana es poden veure les millors imatges de Felip Joan Froilà, els fills dels ducs de Lugo, per cert com el primer dia, idèntic a la seva mare, la infanta Elena. Un dels altres nous protagonistes de la revista, sobretot a partitr del 99, serà el petit David, el segon fill de Rocio Carrasco i Antonio David Flores que com era d'esperar, la feliç parella, ha presentat a la revista Hola, en exclusiva, després dels tensos moments que varen viure amb el petit a Cures Intensives. Unes imatges familiars d'uns pares ja més tranquils.

Lecturas recull una enquesta anual que considera la infanta Elena la més elegant de 1998. Així mateix, mostra les fotografies més tendres de Daniel Ducruet amb els seus fills. Qui podria començar el nou any amb il·lusions renovades és Rosario Flores que segons Diez Minutos podria estar embarassada de la seva parella actual, el mexicà Igor. De fet, les imatges parlen per elles mateixes, perquè llueix una panxeta una mica pronunciada.

La polèmica la serveix Semana, que informa que Carmen Ordóñez i Pilar Lezcano, filla i viuda del recent desaparegut Antonio Ordóñez, estan enfrontades per l'herència.

Nadal es temps de bons propòsits i així Mari Cielo va visitar el seu pare Andres Pajares a la nit de Nadal i s'han reconciliat. I imatges ocultes fins fa 20 anys d'Isabel Pantoja amb el seu primer amor, el futbolista Pablo Blanco.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.