algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Confirmat: Molotov tocarà a Inca

El concert, que serà el 21 de gener, es farà en benefici de les víctimes del Mitch

Les entrades ja són a la venda. La data assenyalada és, finalment, dia 21 de gener. Els Molotov, un grup mexicà que ha revolucionat el món musical de la joventut, actuarà al Palau Municipal d'Esports d'Inca en un concert benèfic per als damnificats de l'huracà Mitch. Micky Huidos Huidobro, Tito Fuentes, Randy El Gringo Loco i Paco Ayala han trobat molts d'emperons al llarg de la seva carrera i han esdevingut el grup més controvertit dels darrers temps. Aquí, a Mallorca, el problema ha estat dur-los. Després de temptejar moltes dates, el projecte de Fona Artis s'ha materialitzat i ha quallat dia 21 de gener, un dijous per començar bé un cap de setmana.

Acompanyaran el grup artistes com Cristina Dover (component del grup Dover), que farà un concert en acústic; Sexy Sadie, el grup mallorquí revelació i Dawholeenchilada, un grup que prové d'Spiders Circus.

La gran beneficiada d'aquest gran muntatge, a més de tota l'afició, serà la Creu Roja: els beneficis que se'n trauran (les entrades s'han posat a la venda a 2.500 pessetes) hi aniran íntegrament.

El conjunt mexicà presentarà el seu treball ¿Dónde jugaran las niñas?, amb cançons com la peculiar versió que han fet del Bohemian Rapsody, de Queen; Que no te haga bobo Jacobo, Más vale Cholo, Gimme tha power, Use it or lose it, Chinga tu madre, Cerdo, Voto latino, Quítate que ma'sturbas (perra arrabalera), Mátete Teté i Puto.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.