cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El sopar de la darrera nit de l'any, un menjar especial arreu

Els mercats plens de gom a gom, els restaurants sense una plaça lliure, les estovalles de festa a punt per ser posades... Aquesta nit és especial, avui acaba l'any i com sol passar en la major part de celebracions, tota festa ha d'acabar a taula. A taula i, si pot ser, amb un menú especial. Més tard vindrà la música, la festa i, per als més valents, la xocolata amb ensaïmada de la matinada.

Si encara no us heu dedicit, si us fa peresa preparar-ho a casa i teniu un parell de duros gastadors, podeu anar a l'Hotel Son Vida. Si us hi decidiu, 35.000 pessetes per cap, menjareu consomé de coa de bou amb olorós riu vell; mitja llagosta del Cantàbric al formatge maonès curat; sorbet d'arrels d'api i menta; centres de bou amb tòfones negres i esclata-sangs salvatges; copa gelada Noé i torrons. Tot plegat, no cal dir-ho, regat amb els millors vins, caves i licors. Que un dia és un dia! O, millor dit, que un vespre és un vespre! Aquest menú és, només, un exemple. No cal anar tan enfora. Hi ha menús per a tots els gusts i preus variats per poder triar. Amb música o sense. Amb festa o sense.

Els qui no podran triar massa, però sí tindran sopar especial, seran els interns de la presó provincial de Palma. El menú: fritada variada, ossobucco amb arròs pilé, fruita, iogurt, torró i raïm. El sopar se serveix devers les set però els interns deixen el raïm per a les dotze, com mana la tradició, per menjar-lo al ritme de les campanes encara que sigui a les cel·les. A la presó hi soparan devers sis-centes persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.