algo de nubes
  • Màx: 15.74°
  • Mín: 12.49°
15°

«La niña de tus ojos» de Trueba arrasa en els Goya amb 18 candidatures

La pel·lícula La niña de tus ojos, de Fernando Trueba, es presenta com la clara favorita a la XIII edició dels premis Goya, amb 18 candidatures, entre les quals les de millor pel·lícula, direcció, actriu, actor principal i guió original.

En segon lloc, amb 13 candidatures se situa El Abuelo, de José Luis Garci, film que representarà Espanya en els Òscar de Hollywood.
La segona pel·lícula d'Alejandro Amenábar, Abre los ojos, opta a deu premis i, com en els casos de les anteriors, competeix en els Goya de major pes.

El abuelo és candidata, a més del Goya a la millor pel·lícula i direcció, al de millor actor (Fernando Fernán Gomez) i actriu (Cayetana Guillen Cuervo). A més de Fernando Fernán Gomez, opten al premi al millor actor protagonista Antonio Resines per La niña de tus ojos, Eduardo Noriega per Abre los ojos i Gabino Diego per La hora de los Valientes.

El Goya a la millor actriu protagonista s'haurà de de dirimir entre Penelope Cruz "La niña de tus ojos", Cayetana Guillén Cuervo "El abuelo", Nawja Nimri "Los amantes del Circulo Polar" i Leonor Watling per La hora de los Valientes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.