algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Sopar i llençols nets per a la nit de Cap d'Any

Els hotels de la zona Nord llancen ofertes temptadores per als qui volen començar el 99 fora de casa

Els anys 60, també durant els 70 i a principi del 80, es va posar de moda passar la nit de Cap d'any a fora, i tornar a casa ja el sendemà.
Així ho recorda el director de l'Hotel Formentor, Miquel Salom, en un moment en què cada cop són més els hotels de la zona Nord de Mallorca que obren les portes només per poder oferir el dinar de Nadal i el sopar de la nit de Cap d'Any. D'altres, també compten amb ofertes per als qui volen enganxar i dinar el primer dia de l'any lluny dels aldarulls familiars.

Tot i que sopar la nit de Cap d'Any en un hotel no és molt més car que fer-ho en un restaurant, cal dir que els preus oscil·len entre les 12.000 pessetes i les 36.000 pessetes per persona, i el client compta amb l'avantatge de poder-hi quedar a dormir. Així, els establiments turístics de Pollença, Alcúdia, i només un de la Platja de Muro, fan servir precisament la plaça hotelera de reclam publicitari. Si el sopar amb cotilló inclòs i barra lliure i, a més, espectacle surt per 19.000 pessetes per persona a l'Estrella de Mar (Port d'Alcúdia) ó bé 15.000 pessetes a l'Hotel Illador (Port de Pollença) o, fins i tot, 12.500 pessetes quan es tracta d'un aparthotel com ara el Playa de Muro Garden, el que resulta temptador és el suplement que afegeixen per poder gaudir d'habitació i esmorzar. Aquest preu afegit va de les 2.500 pessetes a les 5.000 pessetes, sempre per persona.

Tota una oferta que es dóna a conèixer a través dels mitjans de comunicació, així ho fa el Port d'Alcúdia Hotel que s'anuncia damunt l'Ultima Hora, o bé, el aparthotel del grup Garden que ho fa posant cartells publicitaris a llocs públics. D'altres opten per la discreció i recorden que la seva clientela és «gent coneguda i que s'estima més passar les festes en l'anonimat», comenta Miquel Salom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.