algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'edició de quatre texts d'art de Blai Bonet tanca un any d'homenatges

El catàleg de l'exposició de Bernareggi recupera quatre escrits dels 50

91190
Blai Bonet.

L'exposició de Bernareggi que aquests dies dedica el Centre de Cultura de Sa Nostra al pintor ha recuperat per sempre més quatre articles sobre art de Blai Bonet. Es tracta de quatre texts periodístics apareguts el 1950 i 1952 a La Almudaina, el 1958 a Diario de Mallorca i el 1959 al Quincenal Santanyí.

En ells Bonet conjuga la crítica d'art amb la creació literària pura i dura per crear la lloança del pintor. De fet, el darrer dels articles és una necrològica apassionada i colorista del pintor i amic tristament finat.

Ha estat el colofó a tot un any sencer d'homenatges i reconeixements al poeta santanyiner que ha tingut el seu punt àlgid en la consolidació del projecte d'edició de les obres completes del poeta, que durà a terme Xavier Lloveras i que permetrà la recuperació dels darrers quaranta sonets que va escriure Bonet.

En aquest any el poeta ha estat declarat fill il·lustre de Santanyí i la societat ha vist com el Govern balear reconeixia els seus mèrits a títol pòstum atorgant-li un dels premis Ramon Llull d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.