cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Un Nadal marcat per la tristesa

La mort d'Antonio Ordóñez i l'ingrés del fill de Rocío Carrasco amarguen a molts les celebracions

Les revistes del cor acomiaden l'any amb imatges tristes a les portades, tot un contrast amb l'alegria que solen suposar les festes de Nadal que ja són aquí. Però hi ha una raó de pes: la tràgica mort, dia 19, del torero Antonio Ordóñez.

El matador havia ingressat a la clínica sevillana del Sagrado Corazón per una anèmia, després de lluitar tot un any contra un càncer de fetge que finalment li va provocar la mort a l'edat de 66 anys.

Uns altres que tampoc no podran gaudir amb plenitud del Nadal són Antonio David i Rocío Carrasco, ja que el seu fill, el petit David, està ingressat per una baixada de calci i glucosa. Rociíto ha afirmat que «no se'm passarà l'ensurt fins que el meu fill es trobi a casa».

Però també n'hi ha que són més afortunats. Així, el príncep Felip felicita les festes des de la portada de la revista Hola. També ho fa Isabel Preysler, acompanyada de la seva filla Ana, i el comte Lequio amb Dadín.

Diez Minutos fa referència al casament de Christian Karembeu amb la model de Wonderbra, Adriana Sklenarikova. Una mica nerviosos per l'esdeveniment que s'acostava, tots dos parlaren amb il·lusió sobre la propera vida plegats. Adriana va dir que «la meva boca i el meu ventre és el més hermós que li puc oferir a la meva parella». Per la seva banda, el futbolista del Madrid va afirmar: «Em cas amb Adriana i aquest és el millor regal».

Entre les pàgines de Lecturas podem trobar Sergio Dalma, que afirma que «tenc moltes ganes que acabi l'any i brindar pel 1999».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.