cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
33°

«Muac!», una comèdia d'humor blanc de la família i per a la família

Avui s'estrena en el Teatre del Mar a càrrec del grup català Grappa Teatre

100664
La família al complet. | Pere Bota

Jordi té 12 anys, és un al·lot molt eixerit a qui se li acaba de morir el pare i que té un petit problema: no vol que ningú s'interposi entre ell i la seva mare viuda, Assumpta. S'obre el teló i ens trobam que Assumpta, un vespre, ha convidat el que és el seu cinquè pretendent a sopar, Oriol. A Jordi això no li fa ni mica de gràcia i per aquest motiu farà les mil i una per fer-lo fora. Una vetlada que sens dubte té tots els ingredients per ser moguda.

Aquest és l'inici de Muac!, una comèdia d'humor blanc que promet ser molt divertida i que s'estrena avui a les 22 hores "fins dia 3 de gener" a la Fundació Teatre del Mar. Un espectacle tan familiar com ho són els seus intèrprets, una família sencera d'actors: Gilbert Bosch (Pare), Teresa Ros (Mare) i el «rei de la casa», David Bosch. Des de Barcelona arriba Grappa Teatre sota la direcció de Toni Albà.

El protagonista és David Bosch, un nin, a l'igual que a l'obra, molt espavilat, simpàtic, que malgrat tenir només 12 anys sap molt bé el que vol. David el podeu recordar per la seva participació a sèries de TV3 com Secrets de família o, si feim memòria, com el nin que anunciava els Petit Suisse quan tenia 4 anys. També ha participat en la pel·lícula Sucursal ha treballat amb Lloll Beltran i ara ha enregistrat una sèrie que encara no s'ha estrenat i que du per títol A la vida a l'amor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.