nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

«R-Two», un creuer de luxe per a tot l'any

El paquebot presentat ahir visitarà Palma i Maó dues vegades cada quinze dies

El creuer de luxe R-Two inaugurà ahir en el port de Palma una nova ruta turística de caràcter anual, adreçada al turisme d'elit, principalment de nacionalitat nord-americana.

L'R-Two ens visitarà dues vegades cada quinze dies, fet que demostra una vegada més que Mallorca és un centre vital de recepció d'aquest mercat en expansió. Concretament són deu dies i nou ports el que conformen els itineraris. L'embarcació farà escala a Palma, Maó, Barcelona, Almeria, Màlaga, Gibraltar, Casablanca, Tànger i Cadis.

El vaixell, que pertany a la companyia Renaissance Cruise i està consignat per l'agència Marítima del Mediterrani a Palma, està inspirat en els grans transatlàntics de principi de segle. La decoració és d'estil victorià anglès i evoca l'esplendor pròpia de les grans navilieres que varen marcar una època. Fustes nobles, catifes, marbres, pintures, columnes treballades, metalls forjats i claraboies transporten el passatger a una altra dimensió en el temps, propi de l'ànima del Titanic.

La seva estructura interna ofereix un ampli panorama de sales de ball, espectacles, restaurants internacionals, bars, casinos, pubs amb vistes exteriors, gimnàs, sauna, jacuzzis. Com a peculiaritat s'ha de destacar la recreació de la famosa escalinata del majestuós Titanic, que dóna la benvinguda als clients.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.