algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Testimoni escrit dels Drets Humans

La plataforma PDH i el CIM han publicat un llibre recopilació dels texts relacionats amb aquests drets

És la primera recopilació de drets humans sintetitzada i en català fet que el converteix en un volum sense precedents. Es un testimoni escrit del respecte que es mereix qualsevol ésser humà perquè en tengui consciència la societat mallorquina. Es tracta del llibre de la plataforma «Tots els drets humans per a tothom» -PDH- que recull els principals texts relacionats amb la protecció fonamental d'aquests drets.

El llibre s'ha publicat amb motiu del 50 aniversari de la Declaració Universal de Drets humans i s'han fet uns 3.000 exemplars amb l'objectiu que arribi a tots els punts de Mallorca on hi hagi una vida associativa i col·lectiva. El pròleg ha estat fet pel director general de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza.

El llibre titulat Drets humans és el resultat de la col·laboració establerta entre la comissió de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca i la plataforma «Tots els Drets humans per a tohom» constituÏda a l'any 1988. Amb aquesta publicació ambdues entitats volen contribuir a la difusió del coneixement de la Declaració Universal dels Drets Humans i possibilitar l'exercici tan ample com sigui possible. Així ho manifestaren el president de la comissió de cultura, Damià Pons i els membres de la plataforma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.