nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Rociito ja torna a ser mare

El petit David, que s'avançà, va pesar 2'7 quilos i va amidar 49 centímetres

Les revistes del cor tenen un nou protagonista, el petit David, el fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores que va néixer dimarts a la Clínica Ruber Internacional de Madrid. El part es va avançar uns dies i el menut va pesar 2'7 quilograms i va amidar 49 centímetres.

Una de les que també mostra la seva felicitat és Isabel Presley. A Diez Minutos recull les confessions d'una Isabel més enamorada que mai en les quals parla de Roma, on acomiadarà l'any amb Miquel Boyer i la seva filla Ana. «Miquel m'ha donat l'amor, la felicitat i el suport que necessit, a més de la tranquil·litat, l'interès per la cultura i pels temes socials que abans jo no coneixia», expressava.

Uns se'n van i uns altres tornen. Aquest és el cas d' Emilio Aragón, que, amb nova imatge "una poblada barba", torna amb la seva esposa i els tres fills des de Boston per passar el Nadal amb els seus.

A més dels naixements i exaltacions de felicitat, les revistes del cor recullen aquesta setmana les tradicionals felicitacions nadalenques dels famosos. Així per les revistes desfilen personatges tan significatius com Andrés Pajares, Judit Mascó, Anne Igartiburu i Yvonne Reyes tots ells amb les millors gales. La revista Hola ofereix reportatges de Paloma Lago i la seva família, Guillermo Furiase i els seus fills i Nieves Herrero en el seu primer Nadal després de la seva separació matrimonial.

Lecturas centra la seva portada en Victòria de Suècia amb el títol «La princesa enamorada» i afegeix que «totalment superats els seus problemes de salut, la princesa viu el seu millor moment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.