algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Les rondalles arriben contades i cantades en un gran espectacle líric

«Padrina, contau-me una rondalla...». Aquesta tradició oral que en moltes ocasions acostava els avis als néts reneix de la mà del col·lectiu d'artistes lírics. I arriba d'una manera original, a través d'una projecció d'una sèrie de dibuixos fets per a l'ocasió que estaran acompanyats de música clàssica. Es representarà la rondalla Dos fiis de viuda, de Jordi d'es Racó. La música és d'Andreu Bennaser i la direcció de Gabriel Aguilera.

Aquesta iniciativa està patrocinada pel CIM, l'Ajuntament de Palma, ajuntaments de la Part Forana i enguany també hi col·labora Sa Nostra.
Gabriel Aguilera va manifestar que «és un espectacle líric, la música és clàssica que beu de les arrels folklòriques. No és una obra de teatre, ni un audiovisual plàstic, ni sarsuela... És un fusió de tot». Els dibuixos són de Joan Josep Mari. Aquest espectacle es representa avui a Calvià i dilluns en el Centre de Cultura de Sa Nostra; posteriorment es representarà en altres pobles. La narradora seà
Catalina Valls, que en alguns pobles serà substituïda per Carme Mestre Mestre. Hi intervenen la soprano Maripaz Juan Castro, Esther Barceló, el tenor Rafel Domingo, el baríton Gabriel Aguilera, la mezzosoprano Francesc Alomar, el baix Andreu Llamas i el pianista Andreu Bennasser.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.