cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Weber, Indurain, Prince i Heidi

• Lloyd Weber

No és plagiador L'emperador britànic de la comèdia musical, Andrew Lloyd Weber, no va plagiar la melodia del tema principal del Fantasma de l'òpera a un obscur compositor de Baltimore, segons va decidir un jurat federal de Nova York. Ray Repp, compositor de música religiosa, havia començat un judici el 1990 contra Weber en el qual acusava el compositor britànic d'haver-li robat una melodia composta el 1978 per fer el tema principal d'El fantasma de l'òpera.AFP.

• Indurain

Pare per segon cop Marisa López de Goicoechea, dona de Miguel Indurain, ha passat una bona nit després de donar ahir a llum a Pamplona el seu segon fill, que es dirà Jon. El pentacampió del Tour de França no va voler deixar-la sola i es va quedar tota la nit amb ella a la Clínica Universitària de Navarra.EP.

• Prince

Gira a Espanya El músic nord-americà de funky L'Artista, abans Prince, iniciarà avui a la sala multiusos de Saragossa una gira per Espanya, que arribarà també a Barcelona i a Madrid per presentar el seu darrer disc, New-power soul. Aquestes actuacions s'inclouen en una gira europea que va començar dimarts a Lisboa i que, després de Saragossa aterrarà el dia 18 en el Palau Sant Jordi de Barcelona i el dia 20 a la comunitat de Madrid.EFE.

• Heidi Fleiss

Torna a la presó Heidi Fleiss, més coneguda com la Madame de Hollywood, tornà a la presó a petició pròpia perquè es trobava mal a plaer amb l'arrest domiciliari en què es trobava. Fleiss va ser condemnada a ingressar a la presó després de ser considerada culpable d'estar al capdavant d'una xarxa de prostitució de luxe, així com d'evadir imposts.AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.