cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Sa Camerata Sa Nostra delectarà avui les altes finances a Madrid

Sa Camerata Sa Nostra actuarà avui a Madrid per delitar les altes finances. El grup amenitzarà, entre d'altres, la vetlada en el transcurs del sopar que ha organitzat la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis "CECA", per celebrar el seu 70è aniversari. Així ho varen explicar fonts de la CECA de Madrid.

Sa Camerata Sa Nostra ha elegit dos temes per aquesta ocasió especial. Per una banda ha volgut que l'Illa hi sigui present, en aquesta celebració, amb Dansa de Mallorca del violinista Bernat Pomar, una obra feta per a violí i corda. Després la Camerata interpretà La serenata per a cordes de Txaikovski.

D'aquesta manera, la Camerata posarà una música de prestigi per la gran celebració que serà el sopar privat dels directius de les caixes d'estalvi de tot Espanya. Sa Camerata Sa Nostra està dirigida per Barry Sargent, formada per cinc violins, dues violes, tres violoncels un contrabaix, piano i clavecí.

Sa Camerata Sa Nostra així mateix està preparant els concerts que oferirà aquest Nadal. La música clàssica de les Balears està travessant un bon moment. La Coral Universitària i l'Orquestra Simfònica de Balears interpretaren el Pessebre de Pau Casals a l'Auditori nacional de Madrid, el passat 11 de desembre. D'altra banda, la Coral Universitària, dirigida per Joan Company, està enregistrant a Tenerife un disc amb músiques d'Héctor Villalobos conjuntament amb la Simfònica de Tenerife.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.