cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Mercat solidari a la Sonotone

Dissabte vespre el millor del panorama musical illenc va sonar ben fort per la gent del Bajo Lempa, una zona del Salvador afectada per l'huracà Mitch. La cita va ser a la sala Sonotone, de Gomila i els grups convidats varen ser Sexy Sadie, Lois Lane, Sunflowers, la Gran Orquestra Republicana, Hipercrisi, Los Valendas...

Però la sala Sonotone no es va voler aturar aquí i, conjuntament amb la plataforma ciutadana de Palma formada per Nou Sud, Veïns sense Fronteres i Fòrum, ahir es va organitzar un mercat solidari en el mateix indret de la plaça Gomila. Discs, roba, art i llibres es podien adquirir a preus d'autèntiques gangues. L'horabaixa va estar amenitzat, a més a més, per teatre, música i cinema.

Els doblers que es recaptin s'invertiran en aliments, medicaments i aigua per a la gent que ha patit aquesta sotragada. Antoni Pla, de Primeros Pasitos, i una de les persones que ha estat al capdavant de l'organització, va voler agrair a tota la gent que ha fet possible aquest macrofestival i a la gent més jove i amb més marxa, que s'ha abocat en aquesta història tan solidària.

El pintor felanitxer Miquel Barceló va cedir una litografia d'un dels quadres seus que s'exposen en el museu d'Art contemporani de París perquè els responsables en fessin el que trobassin més oportú. Ahir, molta de la gent que acudí a la Sonotone volia aconseguir aquesta peça tan preada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.