cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Animació pels carrers i bústia a Cort

Els carrers de Palma estaran més animats que mai aquestes festes. I serà gràcies al programa que presentaren ahir a Cort les regidores de Consum, Xisca Pol, i de Cultura, Carme Feliu. Amb la intenció d'afavorir el passeig pels carrers, i com a resposta a una demanda reiterada molts de pics pels comerciants, a partir de dilluns i fins el 4 de gener, hi haurà 87 actuacions amb més de 55 elements al carrer. Des de xeremiers, als Tamborers i als Gegants de la Sala, passant pel Pregoner del Nadal, espectacles de màgia i una gran comparsa de Nadal formada per xots ben vius, porcelles, indiots i altres elements de les festes. Tots ells seran per mercats, places i carrers tant del centre com de barriades més allunyades com ara el Coll d'en Rabassa, Can Pastilla, Son Ferriol o Son Oliva.

El pressupost del programa ha superat els deu milions de pessetes. Per saber per on anirà l'«animació» l'Ajuntament ha realitzat uns tríptics, dels quals després se'n pot extreure un calendari del 1999, en els quals queda tot detallat.

Ahir també la regidora de Cultura, Carme Feliu, «inaugurà» la bústia reial on els menuts poden fer arribar les cartes a Ses Majestats els Reis d'Orient. La bústia, instal·lada a l'entrada de l'edifici principal de Cort, hi serà fins el mateix dia de reis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.