cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Mostra gastronòmica solidària

Avui a partir de les 18 hores en el restaurant Ses Forquetes, situat dins l'ajuntament de Calvià, tindrà lloc una mostra gastronòmica de residents europeus a Calvià. S'hi exposaran els plats més típics dels seus països perquè tots els assistents els puguin tastar. Es cobrarà un preu simbòlic per recaptar fons destinats als damnificats per l'huracà Mitch. Aquesta quantitat se sumarà als 2.700.000 pessetes que ja ha recaptat l'Ajuntament amb les distintes activitats organitzades. La vetlada serà amenitzada per la música de Conway Jones, que interpreterà les peces nadalenques més famoses.

Aquesta no és l'única mostra de solidaritat. Sense anar més enfora, dia 27 de novembre tres delegats dels Fons Mallorquí de Solidaritat varen rebre el donatiu que el Col·legi francès de Palma vol entregar a la gent de Nicaragua.

Aquests nins hi posaren totes les seves il·lusions i aconseguiren reunir un total de 200.000 pessetes amb la venda de pastissos, organitzant una loteria i un mercat. Amb aquests doblers uns cent nins podran rebre medicació preventiva contra el còlera que els amenaça.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.