algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Springsteen, Alèxia, Dalma i Dion

• Springsteen

Gira amb la E Street Band El retrobament llargament rumorejat de Bruce Springsteen amb el grup E Street Band es va fer realitat quan el representant del cantant confirmà la realització d'una gira per a mitjan any que ve. John Landau digué que Springsteen volia fer una gira mundial que es faria, probablement, en recintes tancats. S'espera que Springsteen faci entre 40 i 60 concerts als Estats Units amb els preus de les entrades al voltant dels 55 dòlars (devers sis mil pessetes). La gira del boss de l'any que ve podrà coincidir amb altres gires previstes per al pròxim any com ara les de Madonna o les d'U2. Springsteen i la E Street Band no toquen junts des de la gira internacional d'Aministia Internacional dels anys 1988 i 1989. El boss, però, ha continuat en solitari fent concerts acústics. DdB.

• Alèxia de Grècia

Es casa amb un espanyol Els reis Constantí i Anna Maria de Grècia, exiliats a Londres, anunciaren ahir el compromís matrimonial de la seva filla, la princesa Alèxia, amb l'espanyol Carlos Morales Quintana, fill de Luis Miguel Morales Armas i María Teresa Quintana González. El casament serà el pròxim mes de juliol a la catedral grega de santa Sofia, on fa tres anys es casà el príncep hereu, Pau de Grècia. La princesa Alèxia, de 33 anys, va néixer a l'illa grega de Corfú. Durant tres anys va fer classes fins que es traslladà, el 1992, a Barcelona. Actualment desenvolupa teràpies de grup per a nins a la Fundació Catalana per a la Síndrome de Down. El novii, de 28 anys, va néixer a Arrecife de Lanzarote, on cursà estudis primaris i secundaris fins traslladar-se a Barcelona. DdB.

• Sergio Dalma

Disc de platí El cantant Sergio Dalma va rebre ahir de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) el disc de platí per haver venut més de 100.000 còpies del seu àlbum Historias normales. El disc, que sortí al mercat fa mes i mig després de dos anys de silenci discogràfic del cantant, és un «compendi d'històries d'amor, desamor i amistat», segons el mateix Dalma, que ha participat en la composició de la majoria dels temes de l'àlbum. El català, de 34 anys, assegurà que Historias normales és «el disc més meu», en el qual s'hi pot veure reflectida «part de la meva manera de ser», així com «pinzellades del meu estat d'ànim». Després d'haver passat fa poc per una ruptura matrimonial, Sergio Dalma assegura que aquest no és un disc «depriment», sinó un àlbum «molt romàntic que suposa un cant a l'esperança». AFP.

• Celine Dion

Es retira un any La cantant Celine Dion confirmà que es retiraria, si més no durant un any, el primer de gener del 2000, encara que assegurà que el seu adéu no serà «definitiu». Quan acabà el seu espectacle Let's talk about love, presentat dilluns a Montreal, Celine Dion reafirmà allò que ja havia anunciat el mes passat en una cadena de televisió quebequesa, que volia anar-se'n «per alliberar-se interiorment». «No vull tornar a escena sense que sigui plaent i amb forces renovades», subratllà la cantant. «No pens anar-me'n definitivament, vaig néixer per a aquesta professió i el foc quedarà», assegurà la cantant, que també indicà que volia durant un any o dos «escoltar la gent, convidar-la, cuinar» i potser tenir fills. «Ja no tenc res per explicar», afegí. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.