algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
10°

La nit més bella de Bonet de San Pedro

Un Auditòrium ple a vessar va homenatjar un dels artistes més benvolguts de la terra

Bonet de San Pedro va viure dilluns una de les seves nits més belles. L'Auditòrium, ple d'admiradors d'aquest artista polifacètic, va veure com anaven passant amics d'aquells de tota la vida damunt l'escenari. A més, les autoritats polítiques tampoc no es varen voler perdre aquesta magnífica oportunitat per retre un merescut homenatge a Bonet de San Pedro. Així ho va dir Maria Antònia Munar, la presidenta del Consell de Mallorca, que va recordar que els artistes mallorquins han de tenir un major reconeixement del que tenen.

Bonet es va emocionar moltes vegades al llarg de la nit. Quan veia amics com Xesc Forteza, Tony Obrador, Els Valldemossa, Jaume Sureda, Salomé (espectacular, amb una boa de marabú a l'escot), Joan Bibiloni, Tomeu Penya, Ricardo Arcevol Rudy Ventura, Eugenio o Peret, no feia més que capades i eixugar-se les llàgrimes de la cara. Molts d'aquests cantants, a més d'interpretar cançons del seu repertori (Tomeu Penya i Simó Galmés, dels Gèminis, varen interpretar, en primícia, el tema Suau, del darrer treball Penya al descobert), varen incloure les cançons que Bonet de San Pedro ha immortalitzat al llarg dels anys. Així, No presumas de insensible, Vestidita de blanco, Caracola, Niña Isabel, Molinera i una canviada Raska yú, en mans de Peret i els seus palmeros.

En acabar, tots els artistes convidats, que varen ser presentats per Joan Frontera i Salvador Escamilla i que comptaren amb tot el suport de l'Orquestra de Miquel Massot, Bonet de San Pedro va pujar a l'escenari, on va rebre la felicitació de les autoritats polítiques i el reconeixement del públic. Era el seu torn, amb Jaume Sureda i Antoni Nadal va acomiadar l'acte com millor sap: cantant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.