cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

S'Acadèmia d'Algaida organitza un concert per Hondures

Titoieta Ràdio i el cafè s'Acadèmia d'Algaida han organitzat un concert solidari per Hondures que es farà demà a les 22 hores en aquest cafè. Les actuacions, totalment desinteressades, seran a càrrec de Di Camera Tres, Biel Majoral i S'Arrual. La recaptació es destinarà íntegrament als damnificats de l'huracà Mitch a petites comunitats rurals d'Hondures.

Les entrades es posaran a la venda de manera anticipada al preu únic de mil pessetes al cafè s'Acadèmia de la plaça d'Algaida.
La recaptació aconseguida s'enviarà íntegrament a Nativitat Rosselló, una mallorquina de Son Servera, que des de fa dos anys fa feina com a voluntària en el camp de l'educació infantil en un llogaret que es diu Francia, a Hondures, un dels països afectats per l'huracà Mitch.

Els doblers serviran per satisfer les necessitats més urgents dels damnificats i per possibilitar la reconstrucció de petites comunitats rurals. Titoieta Ràdio ha habilitat una bústia electrònica que permet rebre més informació del concert solidari i escoltar un enregistrament de la veu de Nativitat Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.