cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Comerç cataloga 73 mestres artesans amb motiu de Baleart

La Conselleria d'Agricultura, Comerç i Indústria ha inclòs dins el catàleg que edita amb motiu de la fira Baleart setanta-tres empreses artesanes i mestres artesans de les Balears. Tots ells s'han acollit a les subvencions que l'esmentada Conselleria concedeix per participar en aquesta mostra d'artesania que enguany reuneix 295 firmes expositores que presenten productes de 428 artesans.

Aquestes empreses pertanyen a branques tan diverses com el fang, la pedra, ferro i similars, fusta i derivats, pell i cuiro, fibres i teixits, vestit i calçat, menjar i beguda, ornamentació i arts sumptuàries, arts plàstiques, vidre, paper i cartó, neteja i oficis singulars. En aquest darrer apartat hi està inclosa Margalida Peña Moll, mestra artesana de flors mallorquines.

Empreses tan conegudes com els neulers Hijos de Nieves Galindo, Dalrit, Galetes Gelabert, Can Matarino o Ganiveteria Ordines han entrat a formar part d'aquest grup que, amb el temps és més nombrós i que la Conselleria d'Agricultura i Comerç fomenta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.