algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 21°
21°

Gardel, Guerra, Branson i Beatles

• Carlos Gardel

Polèmica La possibilitat d'unes anàlisis d'ADN per determinar l'origen del cantor de tangos Carlos Gardel i posar fi a la disputa per la seva nacionalitat, pot disipar-se definitivament de confirmar-se que les restes sepultades a Buenos Aires no són els del famós «Zorzal Criollo». La revelació d'un llarg secret, feta pel quasi centenari metge colombià Camilo Botero Marulanda, posa dubtes sobre les restes sepultades en el cementeri de «La Chacarita» de Buenos Aires. DdB.

• J. Luis Guerra

Nou treball «Ni es lo mismo ni es igual» és el disc amb el qual el music dominicà, Juan Luis Guerra, romp quatre anys de silenci i retirada voluntària per assimilar l'èxit internacional que li va generar la venda de més de deu milions d'àlbums i el situaren a la cresta de l'ona amb els seus avantatges i inconvenients. DdB.

• Richard Branson

Ajorna el viatge El multimilionari britànic Richard Branson va decidir ajornar fins la setmana pròxima el seu nou intent de donar la volta al món en globus a causa de les condicions metereològiques desfavorables a Marrakech (Marroc), segons va informar un portaveu del seu grup, Virgin.EPR.

• Beatles

Reedició La companyia discogràfica EMI reedita «The beatles», un disc doble publicat en 1968 pels Beatles, conegut genealment amb el nom de «The white album», (l'àlbum blanc) ja que la seva portada era d'aquest color. L'àlbum es considera un dels principals del quartet de Liverpool i un dels més avantguardistes. Aquesta reedició del disc en el seu 30 aniversari, és la replica exacta de l'àlbum doble de vinil de 33 revolucions per minut, que va sortir el 22 de novembre de 1968. EP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.