cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Cap-pela inaugura el III Festival Ciutat de Palmanyola

L'actuació del grup Cap-pela inaugurarà divendres el III Festival de Música i Concurs Internacional de Piano Ciutat de Palmanyola. El concert de Cap-pela, igualment que la resta d'actuacions del Festival, serà a l'església parroquial de Palmanyola. L'actuació del grup serà a partir de les nou del vespre i obrirà la sèrie de concerts que constitueixen el Festival i que acabaran dia 26.

Així, dissabte, i també a les nou, hi haurà un concert de Joves Artistes. La següent actuació prevista serà el concert pedagògic Per què no música clàssica? de divendres dia 11. La Cia Contemporània de Dansa i Teatre Henry-Wagner actuaran dissabte.

Dimecres setze al mati s'iniciarà el Concurs Internacional de Piano que acabarà dissabte. Serà cada matí a partir de les deu llevat de la final que serà dissabte a les set de l'horabaixa. Quatre hores més tard hi haurà un sopar de gala i l'endemà es clausurarà el Festival amb l'actuació del pianista D.Gómez. El concert per a piano i violí de D.Mohedano (piano) i R. Andreu (violí) de divendres 18 a les nou, completaran l'oferta d'aquest III Festival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.