algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Jackson, Hanks, Braga, Werner i Sanz

• Michael Jackson

Vol enviar el fill a estudiar a Londres Michael Jackson, el multimilionari cantant «pop», planeja enviar el seu fill Prince, de 21 mesos, a un exclusiu col·legi britànic, segons afirmà ahir el periòdic The Sunday Telegraph. Jackson, de 40 anys, ha enviat un representant al col·legi Stowe School, al sud d'Anglaterra, per inspeccionar el centre escolar i explorar la possibilitat d'inscriure el petit Prince en la llista d'espera. AFP.

• Tom Hanks

Més gras per fer una pel·lícula L'actor Tom Hanks ha hagut d'engreixar uns quants quilos per interpretar el darrer paper en la pel·lícula que roda, The Green Mile, ambientada en els anys 30. Hanks encarna un guàrdia d'una presó, personatge que requereix una major corpulència que la que té actualment l'actor, segons va dir. «He de menjar més hamburgueses amb formatge», explicà Hanks a la revista People. REUTERS.

• Sónia Braga

No s'enamora mai L'actriu Sónia Braga, la major icona del cinema brasiler, s'ha definit com «una dona que té fama de ser enlluernadora i meravellosa com cap altra en el llit, però que mai no s'enamora». La protagonista de Doña Flor y sus dos maridos admeté també que «hi ha una espècie de mite entorn meu i això en part es deu al joc de la indústria cinematogràfica, que no pot prescindir dels actors o actrius que li garanteixen públic a les sales». EPR.

• Suzana Werner

Rep fortes crítiques El debut cinematogràfic de Suzana Werner, al·lota del cotitzat futbolista Ronaldo Luiz Nazario de Lima, ha estat rebut amb fortes crítiques per la premsa brasilera, que assegurà que a la model «li fa falta un món per convertir-se en actriu». Werner és una de les protagonistes de Mujeres de blanco, una pel·lícula del cineasta italià Tonino Pulci que va ser estrenada la setmana passada i que el diari Folha de Sao Paulo considera plagada de «diàlegs infames i situacions comunes». DdB.

• Alejandro Sanz

Continua l'èxit El cantant Alejandro Sanz, que actualment gaudeix d'enorme èxit en tot Amèrica Llatina, va fer ahir la seva primera presentació en la televisió brasilera, com a convidat especial de la popular Maria das Grazas Managhel «Xuxa». Sans va ser ovacionat per les desenes de jovenetes que cada diumenge s'acosten als estudis on es realitza el programa Planeta Xuxa, un dels de major audiència a Brasil, i moltes d'elles corejaren amb ell, entre plors i crits quasi histèrics, la ja famosa cançó Corazón partío. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.