algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Festa a Son Moix en homenatge als voluntaris de la Universíada 99

Els voluntaris de la Universiada Palma 99 tenen dissabte que ve una nova cita amb la festa. Se celebra la II Trobada de Voluntaris, una jornada que vol servir com a homenatge a tot el gruix d'ajudants desinteressats que col·laboraran en què les olimpíades interuniversitàries de l'estiu vinent siguin tot un èxit.

A partir de les set del capvespre, el poliesportiu cobert de Son Moix es convertirà en l'escenari d'un acte on la música acompanyarà els grups de voluntaris que poden aprofitar l'ocasió per interrelacionar-se, com és el desig dels organitzadors de la Universiada.

Per amenitzar la festa fins a les onze del vespre, enguany es comptarà amb la participació de Rafa Ferrà, Claudio Alegria i la Compañía, The Winonas, Tots Sants i Lax'n'Busto, grups que com a reconeixement de la seva col·laboració no retribuïda seran nomenats Voluntaris Honorífics.

Per a l'edició d'enguany d'aquesta trobada de voluntaris s'espera l'assistència d'unes quatre mil persones, una xifra que supera l'assolida l'any passat i que reflecteix l'augment del nombre de voluntaris, que ja arriben a gairebé set mil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.