nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

La nova miss Món ha de fer la «mili»

La israeliana Linor Abargi, nova miss Món, declarà que mai no ha fet règim

La flamant miss Món 1998, la israeliana Linor Abargil, declarà als periodistes que no ha fet règim mai i que, en realitat, té 18 anys i no 19 com indica el programa oficial del concurs, en el qual participaren 85 aspirants.

«Tot just he acabat els estudis secundaris», afegí, precisant que fou escollida miss Israel fa nou mesos, quan encara era a l'escola secundària, en la qual "digué" allò que més li agradaven eren «els esbarjos» Abargil estudia periodisme a més de fer feina de model.

La dona més bella del món té l'obligació de començar el servei militar pel mes d'abril, però declarà als periodistes que demanarà un ajornament d'aquesta obligació, a la qual estan sotmesos els joves d'Israel dels dos sexes.

Darrere la candidata israeliana quedaren classificades miss França, Veronique Caloc, de 24 anys; i Miss Malàisia, Pick Lim Lina Teoh, de 21. També s'informà que entre les deu finalistes hi havia les titulars dels Estats Units, Jamaica, Sud-àfrica i la República Txeca. L'organització del certamen anuncià també altres premis decidits després de la coronació la nit de divendres. Així, la brasilera Adriana Reis fou nomenada miss Fotogènia i la xilena Daniela Andrea Campos, reina de la bellesa de la regió Amèrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.