algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
21°

Breus

• Literatura

Conan Doyle Cartes, manuscrits, pel·lícules casolanes i primeres publicacions seran venudes en la major subhasta dels darrers anys centrada en l'escriptor escocès Arthur Conan Doyle, pare d'un dels detectius més famosos de la història, Sherlock Holmes. Escriptor llorejat, cirurgià de guerra, cronista, activista contra les injustícies socials i massó, Conan Doyle mai va arribar a estar convençut de la qualitat literària dels seus escrits detectivescs. DdB.

Biblioteca Gala Antonio Gala ja té una «biblioteca pròpia», ja que Planeta i Espasa-Calpe editaran totes les seves obres en 30 volums, la qual cosa, segons l'escriptor, «ajudarà a solucionar el problema de l'absència d'obres a les llibreries». La biblioteca, segons Gala, es publicarà a preus populars, amb portades de flors i diferents colors, que identificaran el gènere literari.EFE.

Assen El director de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), Juan Manuel Bonet, afirmà ahir que Rafael Cansinos Assen «va ser juntament amb Juan Ramón Jiménez i Ramón Gómez de la Serna el tercer gran personatge del trànsit del Modernisme a l'avantguarda».EFE.

• Publicacions

Gaudí L'Associació pro beatificació d'Antoni Gaudí ha publicat el Butlletí número dos de «L'Arquitecte de Déu», que recollirà periòdicament escrits i testimonis sobre la persona i la fama de l'arquitecte català. L'objectiu d'aquesta publicació és, segons els seus promotors, «donar a conèixer la persona d'Antoni Gaudí i les seves virtuts humanes i cristianes».E.P.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.