algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
16°

Fran i Eugenia fan ca seva

La parella ha guanyat 60 milions de pessetes per ser la nova imatge d'un perfum

Les revistes del cor, els setmanaris més optimistes del país i, per a molts, també els més ensucrats, ofereixen aquesta setmana quilos d'almívar i d'amor i coincideixen a dir com és de meravellosa la vida de personatges com Francisco Rivera i la duquesseta Eugenia, que han cobrat el primer sou de casats: 60 milions de pessetes. I és que el matrimoni que treballa unit... és natural que rebi la seva recompensa, tot i que el sou resulti superior al salari mínim. A més, que ningú no dóna res de franc, i Francisco i Eugenia han hagut de fer feina de bon de veres, segons explica Diez Minutos. Han estat, ni més ni menys, que la imatge del nou perfum de Victorio i Lucchino. Efectivament, el flamant matrimoni donava la imatge perfecta per als dissenyadors: joves i populars; es varen conèixer, s'enamoraren i es casaren al sud. I, naturalment, Sur, la nova fragància, ha engreixat també el seu compte corrent conjunt.

Més almívar en el mateix setmanari. Julio Iglesias, Miranda, Michael Alexander i... el que vingui, viuran a l'Estat espanyol. «He decidit viure definitivament a Espanya i vull que la meva família estigui amb mi quan compri la casa que serà la nostra llar», digué el cantant a la Xina, afectat per un atac d'enyorança. I així, aquests dies la família Iglesias cerca cases, però per no cansar-se massa i descobrir des de l'aire el lloc idoni, ho fan amb un helicòpter.

També a Mar Flores i a Cayetano els somriu la sort, i l'amor, i la il·lusió i les ganes de viure. I per demostrar-ho han anat a París amb Carlo, el fill de Mar, per celebrar tots plegats l'aniversari de Mickey Mouse. Ho explica Lecturas, que informa de la visita i recorda que Mar i Cayetano no estigueren tots sols. Coincidiren amb altres famosets com Enrique Ponce i la seva dona, Paloma Cuevas, o amb Lydia Bosch, l'esposa del «doctor de família» més famós, o amb Antonia dell'Ate, l'eterna rival d'Ana Obregón.

I Semana, que segueix les passes dels seus col·legues, explica l'embaràs d'Isabel Gemio, que va per bon camí i és un nin; i informa d'un casament de pel·lícula: el de Kate Winslet, l'heroïna de Titanic, amb Jim Threapleton, cerimònia a la qual faltà un convidat destacat, Leonardo DiCaprio.

Per una raó o per una altra, per un escàndol, un guardaespatles o una festa... els Grimaldi sempre són notícia. Aquesta setmana no seria l'excepció. Rainier, Albert, les princeses Carolina i Estefania, i la bella Carlota, una adolescent de dotze anys que ja fa ombra a la seva mare i tia, ocupen la portada de l''Hola!. Tots assistiren somrients, feliços i perfectament arreglats a la Festa Nacional de Mònaco.

Per acabar, uns quilos més de romanticisme. Camilla Parker comprà per al jardí del príncep, que celebrava els cinquanta anys, un banc, «el seient de l'amor o dels secrets», imitació dels que en el segle XVII usaven els noviis per explicar-se les confidències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.