algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Els personatges de les rondalles, nous amics per conèixer des de casa

Diumenge arriba «El Joc de les Rondalles» de «Diari de Balears», un entreteniment per a petits i grans

Jugar amb el món i els personatges fantasiosos que sorgiren de la imaginació de Jordi des Recó serà més possible que mai a partir d'aquest diumenge, quan Diari de Balears lliurarà, de forma gratuïta, el tauler, les fitxes, els daus i les primeres cinc targetes amb preguntes d'El Joc de les Rondalles, una iniciativa que ha comptat amb el suport del Consell Insular de Mallorca i de Sa Nostra.

Amb aquesta nova oferta lúdica, la diversió resultarà paral·lela al coneixement de la cultura popular extreta de les Rondalles.
A El Joc de les Rondalles, els vostres coneixements sobre l'obra de Jordi des Recó seran fonamentals, i si encara no els teniu, no us preocupeu, perquè els acabareu assolint.

El Joc de les Rondalles comença a l'hostal, on els jugadors es col·loquen, i acaba al castell, el feu dels reis. En total es recorren 63 caselles on passa un poc de tot i on gairebé cadascuna té característiques especials.

La idea inicial va sorgir del professor Joan Melià, que és també l'autor del guió i de les preguntes, juntament amb Jaume Guiscafré. Els dibuixos que decoren el tauler són de David Martínez i Domiciano Brezmes és el responsable del disseny general, molt viu i acurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.