algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

Breus

• Premis

Lliurament dels premis Picarol La regidora de Cultura de Palma, Carme Feliu, va lliurar el premi Picarol a Bartomeu Morey en el Cercle de Belles Arts. Feia sis anys de la darrera convocatòria del guardó, i varen ser trenta-dos els artistes que s'hi presentaren. A més del primer premi, el jurat va concedir dos accèssits a Francesca Garcias i a Jessica Kraul. DdB.

• Festa

La festa del Llegir El Poble Espanyol va acollir una simpàtica festa ahir vespre. A partir de les 20 hores (i malgrat haver-hi problema amb les invitacions que s'havien retardat per problemes de correu), a la sala Molina es va presentar la campanya Llegeix, t'agradarà, en què hi participen molts escolars. DdB.

• Guardó

Cultura viva El Jurat designat per concedir els IX Premis de Cultura, de l'Associació Nacional Cultura Viva, compost per personalitats de la vida cultural i científica espanyola, ha guardonat, entre d'altres, Mario Vargas Llosa amb el Premi de Literatura, Francisco Giménez-Alemán amb el de Comunicació, Santiago de Mora Figueroa amb el de Nebrija de Defensa de l'Espanyol i Victoria Camps amb el Premi als Valors Humans.EPR.

• Museus

Madrid El batle de Madrid, José María Àlvarez del Manzano, anuncià ahir que el Museu de Col·leccions Reials que crearà el Govern en la capital es farà en un subterrani, davall la catedral de La Almudena i del Palau Reial, i allotjarà obres de «primeríssima categoria», propietat del Patrimoni Nacional. EFE.

• Subhasta

Tamayo Una natura morta del mexicà Rufino Tamayo es vengué per 552.000 dòlars (85'5 milions de pessetes) a un oferent anòmin a la casa Sotheby', a Nova York, durant les subhastes d'art llatinoamericà que començaren dilluns i que continuaran fins avui. L'obra Síndria amb gelat, feta per Tamayo el 1944 en luxuriosos tons de vermell, estava estimada entre 500 i 700.000 dòlars.AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.