algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Joan Pons presenta el seu disc d'àries amb la Simfònica de Barcelona

El nou treball de l'aclamat baríton menorquí recull onze peces

«Pari siamo» i «Cortigiani, vir razza dannata» de Rigoletto; «O che zucconi» de Gianni Schicchi; «Nemico della patria» d'Andrea Chénier; «Prologue d'I Pagliacci; Madamina» de Don Giovanni; «Zazà, piccola zingara» de Zazà; «Nulla!Silenzió!» d'Il Tabarro; «Per me giunto» i «Il dí supremo» de Don Carlo i «Eri tu che macchiavi» d'Un ballo in maschera. Verdi, Puccini, Giordano, Leoncavallo, Mozart... Joan Pons. Totes aqueste àries, tots aquests autors, formen part del darrer treball del baríton menorquí Joan Pons, Joan Pons. Arias. El disc, una producció de Disc Medi i Blau, fou presentat ahir a l'Espai Mallorca de Barcelona. No és estrany. Pons enregistrà el treball a l'Auditori del Centre Cultural de Sant Cugat del Vallès amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, sota la direcció d'Antoni Ros Marbà.

El disc va acompanyat d'un llibret en el qual se situa i s'explica cadascuna de les àries que componen el treball. També es repassa breument la trajectòria de Pons, Ros Marbà i l'Orquestra Simfònica de Barcelona. Els texts són en català, castellà i anglès.

Joan Pons és reconegut mundialment com un dels principals barítons dramàtics del nostre temps, hereu d'una veu amb noblesa de línia, capacitat expressiva i autoritat iniciada per les obres de Donizetti i seguida pels treballs de Verdi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.