algo de nubes
  • Màx: 19.74°
  • Mín: 12.82°
19°

Caballé, Havel, Winslet i Carles

• Caballé

Sorpresa La soprano catalana Montserrat Caballé va expressar ahir la seva sorpresa perquè el promotor de concerts alemany Matthias Hoffman no hagi acomplert les seves obligacions fiscals. Caballé assenyalà que està «molt sorpresa que el meu promotor a Alemanya no hagi acomplert les seves obligacions de les retencions d'imposts que em va fer». EFE.

• Vaclav Havel

Es querella Els advocats del president txec, Vaclav Havel, i de la seva dona, Dagmar, han presentat una querella per ofenses i calúmnies contra els diaris Lidove Noviny i Blesk, la televisió privada Nova i el periodista Premysl Svora, autor del llibre 7 setmanes que corprengueren el Castell, per haver informat àmpliament sobre una suposada crisi matrimonial de la parella. DdB.

• Kate Winslet

Es casa L'actriu britànica Kate Winslet, coprotagonista de la pel·lícula Titanic, es casà diumenge amb el seu promès Jim Threapleton en una cerimònia marcada per les estrictes mesures de seguretat. Els empleats de seguretat comprovaren les invitacions a la porta de l'església en la localitat anglesa de Reading, després que es filtraren els detalls de l'acte. REUTERS.

• Príncep Carles

Visita l'Acròpoli El príncep Carles d'Anglaterra, que realitza un viatge oficial de tres dies a Grècia, visità ahir l'Acròpoli d'Atenes acompanyat pel ministre grec de Cultura, Evangelos Venizelos. L'hereu de la Corona britànica visità el temple del Partenon, els principals frisos del qual varen ser saquejats fa un segle pel diplomàtic britànic lord Elguin, durant l'ocupació otomana, i es troben al Museu Britànic de Londres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.