algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°
10°

Trenta-cinc anys de l'assassinat de Kennedy

L'assassinat el 22 de novembre de 1963 continua suscitant més preguntes que respostes, però amb el pas dels anys, el mite Kennedy no acaba d'esborrar-se. Primer president nord-americà nascut en el segle XX, John F.Kennedy, 35è president d'Estats Units, va morir tràgicament a l'edat de 46 anys, víctima d'un atemptat perpretat durant una campanya electoral a Dallas, estat de Texas.

Aquest any l'aniversari de la seva mort passa quasi desapercebut als Estats Units, malgrat l'interès del públic i dels diaris sensacionalistes per tot allò relacionat amb els seus fills i altres membres de la família Kennedy, cada vegada menys considerats pels nord-americans com la seva familia reial a causa dels reiterats escàndols.

Les circumstàncies de la mort de John F. Kennedy, atribuïda indiferentment segons les teories que han florit durant 35 anys a la màfia, Fidel Castro, la KGB, la CIA, varen donar lloc a desenes de llibres, documentals i centenars de documents sense que s'hagi pogut establir la veritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.