algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Preparau-vos, arriba l'hivern!

La temperatura baixa i ahir va ser un dels dies més freds de la tardor

És hora de treure els abrics, els jerseis gruixats, les bufandes i els guants per fer front al temps perquè el fred ha arribat de debò. Les temperatures continuen baixant i avui està previst que apareguin les primeres nevades d'aquesta temporada. Així ho va informar el director del Centre Meteorològic de les Balears, Agusti Jamsà. «Avui "per ahir" a la nit podria nevar sobre els 1.000 metres, demà "per avui" al matí podria arribar als 900 metres i ja a la nit sobre els 600 metres», manifestava Jamsà.

Ahir no es podia sortir al carrer sense anar ben abrigat. Si bé a mitjan setmana les temperatures ja començaven a ser més baixes ahir va ser un dels dies més freds d'aquesta temporada. A Palma la màxima es va registrar en 13 graus, a Pollença arribà als 12'5 i a Capdepera als 12'9. Però on feia fred de bon de veres era a Lluc, que la màxima es va fixar en els 7'9 graus.

Per a avui també està previst fenòmens meteorològics adversos. Continuarà fent fred, els cels estaran ennigulats i molt ennigulats a Menorca i en el nord de Mallorca. Així mateix s'esperen probables intervals de vent del nord i nord-oest, de força entre els 40 i 50 quilòmetres a tota la costa de l'Arxipèlag i en els canals de Menorca i Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.