algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Nombroses personalitats assistiran a la nit Guillem d'Efak de Barcelona

Un extens nombre de personalitats del món de la cultura, com Guillermina Mota, Raimon, Luki Guri, Maria Cinta, Salvador Escamilla, Núria Feliu, Lluís Gavaldà, Biel Majoral i Pep Tossar han confirmat ja l'assistència a la presentació a Barcelona del llibre Balada de'n Guillem d'Efak, de Bartomeu Mestre, que tindrà lloc avui a les vuit del vespre a l'Espai Mallorca.

L'acte vol ser un homenatge al poeta i cantant, a més d'una presentació de la seva figura a Catalunya.
L'escriptor i columnista del diari Avui Josep Maria Espinàs, el rector de la Universitat Catalana d'Estiu i especialista en la Nova Cançó, Miquel Porter-Moix, i el bateria d'Els Pets, Joan Reig, amics personals de Guillem d'Efak, seran els encarregats de fer la presentació. Els convidats rebran una simbòlica «devolució de la visita» després d'haver participat en l'homenatge retut a Guillem d'Efak el juny del 1994 a l'Auditòrium sota el lema, Un cant a l'amistat.

Després d'un petit debat en què els assistents exposaran les seves impressions sobre la figura del poeta i cantant nascut a Guinea, es farà a la sala La Cuina de l'Institut del Teatre l'estrena de Poeta en bicicleta, un espectacle del grup manacorí Gom Teatre basat en una adaptació de texts de l'autor. L'obra es mantindrà en cartell fins diumenge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.