cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Copperfield, Pajares, Saura i Milanés

Copperfield Un total de 72.500 persones han presenciat el nou espectacle que el màgic dels Estats Units David Copperfield ha ofert al Palau Sant Jordi de Barcelona des del passat dia 11. Copperfiel, que es va acomiadar ahir del públic barceloní, ha tingut un gran èxit en les seves actuacions a la capital catalana on han pogut gaudir de la màgia del seu espectacle Somnis i malsons, segons informaren ahir fonts de l'organització. EFE.

Pajares L'actor Andrés Pajares, distingit amb el premi Peliche de la setmana internacional de cinema de Marbella per la seva trajectòria com actor de comèdia, no creu que torni a dirigir una pel·lícula després de la seva primera experiència amb el curtmetratge Náufragos 1997, projectat ahir al certamen. EFE.

Saura El cineasta aragonès Carlos Saura començà el passat 13 d'octubre el rodatge de la pel·lícula Goya, projecte que desitjava fer des de feia més de set anys i que constituïa per ell un dels seus projectes més ambiciosos: rodar els darrer dies de l'exili de Goya a Bordeus. Així mateix, Saura volia que la història fos protagonitzada per l'actor Francisco Rabal, ja que per ell «totes les coses que es volen fer es fan, s'està més estona o menys, però al final s'aconsegueixen». Ara aquesta paciència i tenacitat han donat els seus fruits .EPR.

Milanés El músic Luis Emilio Batallán ha enregistrat un nou disc a l'Havana amb la col·laboració de Pablo Milanés, en el qual el fundador de la Nueva troba cubana interpreta una de les cançons més populars de la música gallega de les darreres dècades Aí ven o maio. Batallán explicà que la idea d'enregistrar el disc sorgí la passada primavera, quan intervingué en un concert organitzat a l'illa a favor dels malalts de la sida, en el qual també participaren Milanés, Fito Páez i Joaquín Sabina, la seva «societat d'amics». EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.