cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El Festival de Pollença, nou membre de l'Associació Europea de Festivals

El Festival de Pollença ha estat admès, en la darrera assemblea general celebrada a la ciutat portuguesa d'Estoril, com a nou membre de l'Associació Europea de Festivals (AEF), després de superar un llarg període de més de 4 anys i passar pels seguiments continuats per part dels membres de l'Associació. El Festival de Pollença avui ja està al nivell de festivals tan prestigiosos com el de Salzburg, Bayreuth, Edimburg, Florència, Jerusalem, Verona o Praga.

El director artístic del Festival de Pollença, Eugene Prokov es va mostrar molt satisfet amb la distinció fruit de molts d'anys de treball manifestant: «És un reconeixement a l'aposta de qualitat que hem realitzat des que em vaig fer càrrec del mateix. Això suposarà una difusió del Festival a tot Europa, encara que no suposarà canvis a nivell organitzatiu».

Amb aquesta distinció, el Patronat del Festival de Pollença aconseguirà una major aportació econòmica. El Govern balear ja s'ha compromès a incrementar en un 50% la subvenció anual que passarà de deu a 15 milions. Així ho va explicar el batle de Pollença i president del Patronat del Festival, Miquel Oliver. També ja s'han iniciat contactes amb el Consell Insular de Mallorca i amb altres empreses privades que patrocinen el certamen.

Aquesta és una de les fites més importants pel Festival que també representa un gran impuls per a la Cultura i promoció turística de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.