algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Lois Lane guanya el concurs Directe a la Fira del Disc i del Col·leccionista

El grup prepara temes nous per començar a gravar el primer compacte a la primavera

Lois Lane de nou. El grup que es proclamà vencedor de la passada edició del Pop-Rock venç també a Barcelona. El Directe a la Fira, el concurs que s'emmarca des de fa dos anys a la Fira del Disc i del Col·leccionista de Catalunya, també se l'han fet seu, en ser elegits els millors dels dotze grups de tots els Països Catalans que s'hi presentaren.

Pedro Rius, baixista de la formació, afirmava ahir que aquest nou premi és el resultat de l'«aposta forta que el grup va fer amb la maqueta. Des del moment que vàrem trobar la nostra cantant, Amanda Wray, sabíem que Lois Lane podia arribar molt lluny».

Que en qüestió de tres mesos hagin guanyat dos concursos no ha estat una casualitat ni tampoc un cop de sort. De moment, després de la sorpresa que els ha suposat vèncer al Directe a la Fira (Llorenç Santamaria els telefonà diumenge a vespre per donar-los la bona nova, poc després que es fes pública la decisió del jurat), es troben amb dues opcions per gravar el primer disc.

«Encara no sabem què fer. Ens n'acabam d'assabentar i no hem tingut temps ni de reunir-nos per parlar. Hem de reflexionar», comenta Rius. Es juguen diverses possibilitats, com la de gravar dos elapés («encara que no és el més adient»), ja que no compten amb material suficient com per fer dos àlbums.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.