nubes dispersas
  • Màx: 13°
  • Mín:
11°

Carles vol que la reina abdiqui, diu la premsa

Una part de la premsa britànica continuava ahir tractant un reportatge televisiu segons el qual el príncep Carles voldria l'abdicació de la reina Isabel i es demanava qui de l'entorn del príncep podria haver fet tal manifestació.

«La reina i Carles estan en guerra», comentava el Sunday People, mentre que l'Express on Sunday afirmava que mare i fill es duien millor que mai, amb fotos de besades per demostrar-ho.

El programa de televisió en qüestió, que afirma que el príncep volia que la reina Isabel abdicàs al seu favor, serà difós per la cadena privada, la London Weekend Television.

El reportatge va ser realitzat amb ocasió del 50è aniversari de Carles, el pròxim 14 de novembre. El programa ja va suscitar un comunicat de desmentiment del palau de Buckingham, que representa la reina, i del palau de Saint James, que representa el príncep, però la cadena va defensar les seves informacions i assegurà que li havien estat proporcionades durant diverses entrevistes per una font de l'entorn del príncep.

El Sunday Telegraph es demanava si el culpable és Mark Bolland, el secretari privat adjunt del príncip Carlos, que es va trobar en diferents ocasions amb l'equip de televisió. Però l'interessat ho desmentirà ja que, si fos vera, «es veuria obligat a dimitir», subratlla el diari.

El Sunday People presenta les fotos de quatre «sospitosos», dues dones i dos homes amics o treballadors del príncep.
Els diaris no s'estan d'assenyalar que aquesta és la segona vegada en quinze dies que l'entorn del príncep alimenta atacs dels quals Carles se n'ha de desmarcar després.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.