algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Breus

• Carles d'Anglaterra

Diu que no vol que la mare adbiqui Divendres se n'organitzà una de grossa quan el príncep Carles d'Anglaterra, furiós, negà que estigués «encantat» amb la idea que la reina Isabel abdicàs perquè ell sigui el rei. El príncep, en un gest fins ara no conegut, va emetre un comunicat personal en el qual negà els comentaris realitzats en un documental de televisió que s'emet avui i que qualificà d'«atroces» i «dolorosos». Carles diu que comença a estar fart de les incursions dels mitjans de comunicació en la seva vida privada: «Els comentaris... no són només profundament ofensius, sinó que estan equivocats. De cap manera reflecteixen la meva visió». També qualifica la reina com una «excel·lent monarca», amb gran sentit del deure i lleialtat per a tots els súbdits. «La reina "assegura" comptarà sempre amb la meva constant admiració i afecte, i qualsevol insinuació sobre el fet que vull la seva abdicació és absurda». Tot i els aclariments, la cadena de televisió London Weekend Television (LWT) declarà que seguirà fidel a la història i cità «un alt assessor de Palau» com la font que va divulgar la informació durant quatre trobades diferents. Segons la cadena, el príncep té plans radicals i pensa que la reina, de 73 anys, ja és molt gran. EP.

• Kate Moss

Ingressada per cansament La supermodel anglesa Kate Moss ha hagut de ser ingressada en una cliníca privada de Londres ja que patia de cansament extrem. L'al·lota, de 24 anys, digué que havia treballat massa i que necessitava pau i tranquil·litat per poder reflexionar sobre la seva vida i poder reiniciar-la amb força. La mort d'un antic company a causa d'una sobredosi d'heroïna sembla haver afectat molt la model, que ha reconegut que s'ha dedicat també massa a anar de «marxa». DdB.

• Kirk Douglas

Prepara pel·lícula Kirk Douglas rebutjà la idea que el personatge que interpreta en la seva pròxima pel·lícula, Sundowning pateixi la malaltia d'Alzeimer i preferí que s'estigués recuperant d'una hemorràgia cerebral, com la que patí ell mateix fa dos anys i mig. «Crec que serà difícil d'interpretar», declarà l'actor nord-americà, de 81 anys, que no ha tornat a posar-se davant la càmera des del rodatge de Greedy (1984). A Sundowning, que es començarà a rodar aquesta setmana a Nevada amb un repartiment que inclou igualment Lauren Balla i Dan Aykroyd, Kirk Douglas encarna un boxejador retirat que cerca uns misteriosos diamants. AFP.

• Tony Curtis Nova al·lota, de 28 anys! L'actor Tony Curtis ho té clar. Li agraden jovenetes. Mirau sinó la seva darrera promesa. Als 73 anys s'ha cercat aquesta al·lota, Jill Vanden Berg, de 28, que assegura que el fa molt feliç. Mirau!. DdB.

• Akira Kurosawa

Darrer guió, als cines El darrer guió del director cinematogràfic japonès Akira Kurosawa, que morí el passat mes de setembre, serà duit al cinema per membres del seu equip de producció habitual. El rodatge de la pel·lícula, que serà un drama tradicional d'aventures titulat Ame Agaru (Escampa la pluja), començarà la primavera pròxima i si es compleixen les previsions es podrà completar durant la tardor de 1999. Kurosawa va començar a preparar-ne el guió, bassat en un conte de Shugoro Iamamoto, el 1995 després de topar-se amb problemes financers durant el rodatge d'Umi wa Miteita (Vaig veure la mar). Per a tan especial esdeveniment es tornarà a reunir l'equip de producció que acompanyava «l'emperador del cine». DdB.

• Harrison Ford

L'home més sexy del món L'actor Harrison Ford, de 56 anys, ha estat designat «l'home més sexy del món» per la revista People Magazine. La publicació considera molt sexys «els seus ulls gris verdós, el seu pentinat un poc descuidat i la cicatriu que llueix a la barbeta». Harrison Ford, que és ara a les cartelleres amb la pel·lícula Six Days, Seven Nights (Sis dies, set nits) ha passat per davant d'homes molt més joves com Leonardo DiCaprio i Matt Damon. L'actor, mundialment famós pel seu paper d'Indiana Jones, i que viu una tranquil·la existència devora la seva esposa, la guionista Melissa Mathison, i els seus fills, assegura a People que «mai no s'ha sentit sexy» i que té «una relació més bé distant amb el mirall». «Perquè aquesta sobtada preferència pels homes canosos?», preguntà fent broma Ford, per a qui a totes les pel·lícules fa «un poc de beneit». El protagonista d'Air Force One o de Blade Runner succeeix en el títol com a «home més sexy» Mel Gibson, John F. Kennedy Jr., Sean Connery, Tom Cruise, Patrick Swayze, Nick Nolte, Brad Pitt, Denzel Washington i George Clooney, que va ser l'«home més sexy» de 1997. EP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.