cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Breus

• Història

Pieras Ahir es va presentar a Inca el llibre Llegendes i tradicions d'Inca, de Gabriel Pieras. L'acte va ser introduït per l'historiador i membre del consell de redacció de Diari de Balears, Pere Fullana. DdB.

• Arqueologia

Empúries Desenes de grans magatzems per a gra, aproximadament un centenar, han estat descoberts sota la ciutat grecoromana d'Empúries, la qual cosa confirma que aquest port era un important centre d'emmagatzematge i distribució de cereals durant el segle I abans de Crist. EFE.

Àbsides de Badajoz El director de les excavacions arqueològiques que es realitzen a l'antic edifici de l'Hospital Militar de Badajoz, Fernando Valdés, informà ahir que han estat descobertes les àbsides de la primera catedral de la ciutat, datada al segle XIII i coneguda com Santa María de la SedEFE.

• Infraestructures

Llibreria Catalònia La llibreria barcelonina Catalònia, que està a punt de complir 75 anys, reestructurarà i ampliarà la seva superfície en un mínim de 425 metres quadrats, fins a un total aproximat de 1.350, de la mà del grup editorial Bertelsmann, accionista majoritari del negoci des del passat mes de juliol. EPR.

• Literatura

Azorín El Congrés Internacional Azorín y la Literatura, que es realirzarà a Alacant a partir de dilluns en commemoració de la generació del 98, comptarà amb 27 ponents, entre els quals destaquen catedràtics, escriptors i periodistes que dissertaran sobre el caràcter múltiple en gèneres de l'escriptor. EFE.

Tom Wolfe Ahir es va posar a la venda la nova novel·la de Tom Wolfe, A man in Full en la qual es repeteix la fórmula de sexe, diners i poder amb un rerefons de crítica social i que és ja l'esdeveniment literari i mediàtic de la temporada als Estats Units. EPR.

Històries de pirates L'historiador Rafael Abella recorre en el seu llibre Los halcones del mar la història dels pirates, corsaris, bucaners i filibusters, explicant quines varen ser les seves diferències i formes de comportament, i com influïren en la història mitjançant les aliances amb algunes monarquies. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.