algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Rosana, Nicholson, Cher i Linda

• Rosana

«Luna Nueva», líder de vendes La cantant canària Rosana s'ha situat en el número u de vendes amb més de 200.000 discs venuts al cap d'una setmana d'aparèixer el seu darrer treball, Luna Nueva, que va ser publicat 27 d'octubre. El primer single d'aquest disc, Contigo, continua en el primer lloc de la llista de cançons més radiades a Espanya per cinquena setmana consecutiva. EP.

• Jack Nicholson

Premi Cecil B. DeMille El guanyador de diversos Òscar Jack Nicholson rebrà el premi Cecil B. DeMille de 1999 per les fites aconseguides durant tota una vida dedicada a la indústria de l'entreteniment. Nicholson, guanyador de tres premis de l'Acadèmia i cinc Globus d'Or durant la seva carrera de quatre dècades treballant en el cinema, rebrà el premi en la cerimònia anual del Globus d'Or, que en la seva 56a edició se celebrarà a Beverly Hills, pel mes de gener. REUTERS.

• Cher

Musa i diva dels gais Believe és el nom del disc que Cher va presentar dijous en una discoteca de Madrid durant una festa que va durar fins al matí i durant la qual la cantant i l'actriu es va convertir en la diva i la musa de la nit gai madrilenya. AFP.

• Linda McCartney

Disc postum Wide prairie és la col·lecció definitiva de totes les cançons gravades en els darrers 25 anys per Linda McCartney, que va morir dia 19 d'abril, i que havia planejat publicar enguany. L'àlbum està format per 16 temes. AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.