algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Breus

• Guardó

Muñoz Molina La novel·la Plenilunio de l'escriptor Antonio Muñoz Molina va ser guardonada ahir a París amb el premi Fèmina a la millor novel·la extrangera. Muñoz Molia competia amb el canadenc Timothy Findley, que hi participava amb la novel·la Yoy Went Away, amb l'irlandès Colum Mc Cann This Side of Brightness i el portuguès Antonio Lobo Antunes que presentava l'obra El esplendor de Portugal. EPR.

• Art

Flandes La Conselleria de Cultura de la Generalitat presentà des d'ahir a Flandes la major mostra conjunta d'art contemporani català en el marc del programa Catalunya a Flandes. Tardor de 1998. Aquest programa va ser presentat ahir a Brussel·les pel ministre de Cultura de Flandes, Luc Martens, i pel director general de promoció cultural de la Generalitat, Vicenç Villatoro. El programa inclou 17 exposicions d'art contemporani català a vuit ciutats diferents, gran part d'aquestes inèdites. DdB.

• Patrimoni

Catedrals El secretari d'Estat de Cultura, Miguel Àngel Cortés, inaugurà ahir les II Jornades Tècniques dels conservadors de Catedrals organitzades per la Universitat d'Alcalá de Henares. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.