algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

«Mallorca a l'inrevés», la gimcana educativa per als joves

S'ha de ser enginyós, valent, i tenir moltes ganes de passar-s'ho bé. Aquestes són els requisits per aquells joves de 14 o 17 anys que vulguin participar a la gimcana «Mallorca a l'inrevés» que ha organitzat la comissió d'Esports i Joventut del Consell Insular per al proper dia 14 de novembre i que ahir va presentar el seu president, Antoni Diéguez.

«Suposam que un miler de joves participaran en aquesta gimcana. Començarà a les 11 del matí i finalitzarà a les 19 hores a Ses Voltes. Els participants faran un recorregut a peu pel nucli antic de Palma i hauran d'investigar, superar proves d'esport i respondre preguntes sobre la nostra història».

Diéguez va afegir que «l'objectiu és donar a conèixer dates i esdeveniments culturals sobre Palma. En posteriors edicions es farà a la Part Forana. Amb aquesta iniciativa volem tenir en compte els menors de 18 ansy que fins ara havien estat una mica oblidats». El pressupost que ha invertit el Consell és de dos milions de pessetes. També hi col·laboren empreses privades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.