nubes dispersas
  • Màx: 18.89°
  • Mín: 8.69°
18°

Lucas, Fisher, Copperfield i Murdoch

• George Lucas

Trilogia de «La guerra de les galàxies» El productor i director cinematogràfic George Lucas anuncià ahir a Sydney que les dues pel·lícules o episodis que completen la segona trilogia de La guerra de les Galàxies es filmaran en aquesta ciutat australiana. Lucas, responsable d'un dels grans èxits cinematogràfics del segle, explicà que ha triat els estudis de la companyia Fox a Sydney pel bon nivell dels professionals del sector. El director ja ha anunciat que utilitzarà la més avançada tecnologia cinematogràfica digital per als efectes especials. El seu objectiu és que els nous personatges digitals es moguin i parlin amb els actors reals durant el rodatge, la qual cosa representa un gran avanç tècnic. Està previst que el rodatge del segon episodi de la nova trilogia comenci pel gener del 2000. E.P.

• Carrie Fisher

Vol desintoxicar-se L'actriu Carrie Fisher ha anunciat l'ingrés voluntari en una clínica de desintoxicació, on rebrà tractament per superar l'addicció a un medicament receptat arran d'una operació dental. Coneguda per la seva feina com a princesa Leia a La guerra de les galàxies, la filla de Debbie Reynolds i del cantant Eddie Fisher ja va ingressar a la dècada dels 80 en una altra clínica per superar l'addicció a la cocaïna. Precisament, d'aquesta addicció en parla en el llibre Postcards From the Edge, que va ser duit a la pantalla. DdB.

• David Copperfield

De gira per Espanya El mag David Copperfield és a Espanya per actuar-hi per primer cop i oferir un espectacle que es caracteritza per la seva espectacularitat, tot i que admet que el que fa «està basat en la física i la química. Faig ús de la meva experiència i la tecnologia per crear il·lusions». Madrid i Barcelona són les dues ciutats escollides per Copperfield, que, per no crear falses expectatives, ja ha anunciat que durant aquests dies no té intenció de veure la seva promesa, la model Claudia Schiffer. Fill d'una parella d'immigrants russos, l'artista recorda que els seus inicis a la professió estan relacionats amb la lectura de llibres sobre màgia en una biblioteca pública. DdB.

• Rupert Murdoch

Serà el sogre de la model del Wonderbra El fill i probable successor del magnat de la comunicació Rupert Murdoch, Lachlan, es casarà a principi d'any amb la model australiana Sarah O'Hare, successora d'Eva Herzigova en la publicitat del Wonderbra. Segons el diari del grup Murdoch The Daily Telegraph, Lachlan, de 27 anys, demanà en matrimoni Sarah, de 26, en el transcurs d'un sopar en un exclusiu restaurant de Melbourne dilluns passat. Lachlan Murdoch és el director executiu de News Limited, la major empresa periodística d'Austràlia, que agrupa les operacions en aquest país de la multinacional del seu pare, News Corporation, amb seu a Nova York, ciutat on resideix O'Hare, que va néixer i passà la infantesa a Sydney. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.